top of page

OMGEVING

Onze boerderij, waarvan de oudste delen zo'n 150 jaar oud zijn, ligt in Nieuw-Vennep, midden in de Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer is een gemeente waarvan Hoofddorp en Nieuw-Vennep de grootste plaatsen zijn. Ons bedrijf is  centraal gelegen tussen Haarlem, Leiden, en Amsterdam. Op fietsafstand van de Keukenhof, het strand van Zandvoort, Noordwijk, de Waterleidingduinen,  het treinstation richting Leiden en Amsterdam en de spottersplek voor vliegtuigen bij Schiphol. 

De bus naar Haarlem of Amsterdam vindt u op 1500 meter van de camping.

Ons camperplaats ligt op fietsafstand van het festival Mysteryland en Castlefest. Ook ligt onze camperplaats op zo'n 19 kilometer afstand van het circuit van Zandvoort. Ideaal om het drukke verkeer richting Zandvoort tijdens de Grand Prix te vermijden!


Het winkelcentrum van Nieuw-Vennep ligt op ongeveer 2,5 km afstand en op nog geen 500 meter afstand bevindt zich de Toolenburgerplas, een recreatieplas met mooie zandstrandjes en leuke restaurants. Ook een dag naar het strand of de duinen behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of reserveren:
Abram en Dieuwke Rus
ag.rus@hetnet.nl

 

"prima cp met veel te doen in omgeving. Wat nog niet genoemd is de Toolerplas op slechts anderhalve km met twee leuke restaurants. En op een half uur fietsen kinderspeelplaats Groenendaal met daartegen over kinderboerderij het Molentje midden in het bos. Waar leuk voor ons kleinkind"

17-06-2019

"Wij waren hier 2 dagen. De uitbaters zijn uitermate vriendelijk en zeg nou zelf: waar wordt nog een bakkie koffie aangeboden bij aankomst? Er is plaats genoeg en vanuit de caerplaats kun je mooie fietstochten maken of bv. met de camper naar de spotterplaats aan de Polderbaan (wel via grote weg rijden niet de Ijweg volgen!). Bovendien is het museum Stoomgemaal in Qruquius een echte aanrader."

15-05-2018

"Geweldige locatie, ruim gebied. In het midden van bloembollenvelden. Stil."

31-05-2018

bottom of page