OMGEVING

Op onze boerderij hebben wij een camperplaats gerealiseerd waar u met uw camper staat op een verharde plaats, midden tussen het groen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom, WiFi, toiletten, water en het legen van uw vuilwater- en toiletreservoir.

De kosten per nacht zijn € 12,00 ongeacht de lengte van uw camper, het aantal personen en eventuele huisdieren.
 

Onze camperplaats ligt midden in de Haarlemmermeer, centraal gelegen tussen Haarlem, Leiden, en Amsterdam. Op fietsafstand van de Keukenhof, het strand van Zandvoort, Noordwijk, het treinstation richting Leiden en Amsterdam en de spottersplek voor vliegtuigen bij Schiphol.  De bus naar Haarlem of Amsterdam ligt op 1500 meter van de camping.

We zitten ook vlakbij het jaarlijkse festival Mysteryland. In 2020 zal de Formule 1 race in Zandvoort worden gereden en bieden wij een camperplaats op 19 kilometer afstand van het circuit! Ideaal om het drukke verkeer richting Zandvoort te vermijden.


Het winkelcentrum van Nieuw-Vennep ligt op ongeveer 5 km afstand en op nog geen 500 meter afstand bevindt zich de Toolenburgerplas, een recreatieplas met mooie zandstrandjes en leuke restaurants. Ook een dag naar het strand of de duinen behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of reserveren:
Abram en Dieuwke Rus
ag.rus@hetnet.nl
+31 6 2153 7584

keukenhof
keukenhof
press to zoom
Haarlem
Haarlem
press to zoom
Zandvoort
Zandvoort
press to zoom

"prima cp met veel te doen in omgeving. Wat nog niet genoemd is de Toolerplas op slechts anderhalve km met twee leuke restaurants. En op een half uur fietsen kinderspeelplaats Groenendaal met daartegen over kinderboerderij het Molentje midden in het bos. Waar leuk voor ons kleinkind"

17-06-2019

"Wij waren hier 2 dagen. De uitbaters zijn uitermate vriendelijk en zeg nou zelf: waar wordt nog een bakkie koffie aangeboden bij aankomst? Er is plaats genoeg en vanuit de caerplaats kun je mooie fietstochten maken of bv. met de camper naar de spotterplaats aan de Polderbaan (wel via grote weg rijden niet de Ijweg volgen!). Bovendien is het museum Stoomgemaal in Qruquius een echte aanrader."

15-05-2018

"Geweldige locatie, ruim gebied. In het midden van bloembollenvelden. Stil."

31-05-2018